Pružanje kvalitetnih proizvoda i usluga i razvoj dugoročnog partnerstva sa klijentima

Obzirom na širok spektar djelatnosti kojima se bavimo, naša misija je da obezbijedimo najveći nivo usluge i ponudimo proizvode najboljeg kvaliteta, kako bi izašli u susret svim kupcima. Naš cilj nije prodaja robe, već stvaranje partnerskog odnosa sa kupcima, koji izgradjujemo korak po korak. Podrška i KNOW HOW koje nudimo je upravo ono što nas izdvaja od svih ostalih konkurenata na tržištu.

Prožanje dodatne vrijednosti za naše klijente kroz kontinuirano organizovanje treninga i obuka

Kupci su danas svjesni situacije na tržištu i znaju da prodavci moraju ponuditi i “nešto više”. Ta dodatna vrijednost u svrhu unapređenja prodaje kod nas se sastoji u mogućnosti obučavanja naših klijenata, odnosno njihovih zaposlenih. Mi posjedujemo i svoj trening centar, gdje vršimo prezentacije proizvoda koje nudimo, organizujemo razne vrste dogadjaja i manifestacija, a istovremeno šaljemo naše postojeće i potencijalne kupce direktno kod naših dobavljača, ukoliko je potrebno da se obuke odrade direktno kod proizvodjača

Pružanje kvalitetnih proizvoda i usluga i razvoj dugoročnog partnerstva sa klijentima

Svoju viziju razvijamo kroz redovni obilazak svjetskih renomiranih sajmova u okviru sektora trgovine, ugostiteljstva i poslastočarstva, a osim toga jedan vid sajmova organizujemo i u sopstvenom show room-u, kroz organizaciju “OPEN DAYS” dogadjaja. “RIBNICA COMMERCE” D.O.O. je Vaš savjetnik, mentor, podrška, jednom riječju, pouzdan partner koji Vas ne ostavlja ni u post prodajnom periodu. Najbolje o tome govore naši zadovoljni kupci koji nam se uvijek vraćaju.