Image
Osnovana Ribnica Commerce, sa sjedištem u Podgorici, glavnom gradu Crne Gore, zahvaljujući preduzetničkoj moći jedne porodice. Počela kao uvoznik i distributer PREHRAMBENIH PROIZVODA.
Image
Asortiman proizvoda proširen na PROFESIONALNU OPREMU ZA SEKTOR TRGOVINE, a kako se Crna Gora sve više usmjeravala na turizam, Ribnica Commerce se sve više koncentrisala na opremu namijenjenu za ugostiteljstvo. .
Image

Otvoren prvi SHOW-ROOM, ukupne površine 2.500 m² - jedini takve vrste na teritoriji Crne Gore.
Image

Potvrda čjenici da je Ribnica Commerce orjentisana ka kvalitetu proizvoda i usluga jeste implementacija standarda ISO 9001:2015, kao i HACCP sistema.
Image

Proširen asortiman proizvoda, uvođenjem SITNOG INVENTARA i HOTELSKOG INVENTARA. Zvanično distributerstvo italijanske espresso kafe SEGAFREDO.
Image
Rješenje od početne do krajnje faze opremanja Vašeg ugostiteljskog objekta: IZRADA PROJEKTA, TEHNOLOGIJE, PONUDA OPREME VELIKOG BROJA SVJETSKI PREPOZNATILJIVIH BRENDOVA, ISPORUKA I MONTAŽA, EDUKACIJA KORISNIKA, SERVIS ODNOSNO TEHNIČKA PODRŠKA kako u toku, tako i nakon garantnog perioda, kao i snadbijevanje rezervnim djelovima

RIBNICA COMMERCE U BROJKAMA

170 BRENDOVA

2000 POSLOVNIH PARTNERA

5000 m2 SAVREMENOG MAGACINSKOG PROSTOR

2200 DISTRIBUTIVNIH MJESTA

2500 m2 POVRŠINE SHOW ROOM-A

30 VOZILA VOZNOG PARKA

60 ZAPOSLENIH

12 MENADŽERA PRODAJE NA TERENU

4000 PALETNIH MJESTA