Ribnica Commerce d.o.o.  kao kompanija sa dugogodšnjim iskustvom, tradicijom i stečenim znanjem ima za cilj realizovanje Vaših ideja po pitanju bilo koje vrste objekta u oblasti trgovine i ugostiteljstva.

U procesu opremanja Vašeg objekta Ribnica Commerce pruža podršku u svakoj pojedinačnoj fazi pomenutog procesa počev od projektovanja i kvalitetnog tehnološkog rješenja , preko specificiranja  opreme poznatih svjetskih brendova vodeći računa o racionalnoj upotrebi postojećih kapaciteta u okviru Vašeg objekta a sve do finalne realizacije kroz isporuku, montažu i puštanje u rad opreme. Garantujući kvalitet opreme renomiranih svjetskih proizvođača kao i post prodajnu tehničku podršku i edukaciju krajnjeg korisnika ova kompanija nudi sigurnost kupcima koji započinju rad , proširuju ili rekonstruišu ugostiteljski ili trgovački objekat.

Konstantno proširivanje znanja i praćenje svjetskih trendova i inovacija u oblasti poslastičarstva, pekarstva, gastronomije i trgovine rezultiralo je uspješnim opremanjem velikog broja većih i manjih hotela, restorana, picerija, barova, marketa kao i velikih lanaca supermarketa.