Ribnica commerce - ekskluzivni distributer SEGAFREDO espresso kafe, za Crnu Goru

Image
Standardi našeg poslovanja nas obavezuju na visok nivo profesionalizma i posvećenosti potrebama naših klijenata, a taj nivo nije održiv bez brendova kao što je SEGAFREDO. To je bio razlog da se odlučimo da potpišemo ugovor o saradnji sa ovim renomiranim brendom, kako bi na taj način poboljšali odnos i sliku koju naši klijenti imaju o proizvodima i servisima koje nudimo.
Ono što nas razlikuje od drugih distributera je pružanje kompletne logističke podrške, od obučavanja osoblja u pripremanju originalnog italijanskog espresa, do postprodajne tehničke intervencije u najkraćem mogućem roku od strane naših servisera i menadžera zaduženih samo za saradnju sa Vama kao sa potencijalnim budućim saradnicima. Naš konstantan trud i rad na usavršavanju kvaliteta proizvoda, efikasan servis i prijateljska atmosfera prave razliku u iskustvima naših klijenata, sa iskustvima onih koji nijesu još uvijek naši klijenti.

Segafredo Zanetti Espresso

Suština Segafredo Zanetti espresso kafe jeste izgradjivanje životnog stila, koji se potom reflektuje na mjesta koja posjećujemo i gdje pijemo kafu.  Segafredo obezbjedjuje najveći nivo kvaliteta proizvoda i usluga. Danas Segafredo Zanetti Espresso brend je zapravo globalna mreža italijanske čuvene espresso kafe.

 

Istorijat

Segafredo Zanetti Espresso brend je nastao zahvaljujući velikom i pasioniranom radu italijanskog trgovca kafe, g-dina MasimaZanettija. On potiče iz porodice, koja se generacijama bavila trgovinom kafe i prvi je, upravo g-din Zanetti bio taj koji je otvorio prvi Segafredo Caffé, još 1988. god. u Parizu.

Danas Segafredo Zanetti Espresso brend je globalna mreža italijanskih kafića, kojih ima u preko 60 zemalja na 5 kontinenata. Imajte u vidu da se svakog dana posluži 100.000 espresso kafa, koje se služe ljubiteljima kafe širom svijeta.

Djelatnost

Ribnica commerce u saradnji sa Segafredo Zanetti nudi profesionalan pristup ugostiteljima, upravo zahvaljujući svom integrisanom asortimanu proizvoda i usluga, koji su dizajnirani upravo na način da zadovolje sve potrebe tržišta. Šta to znači? Redovne aktivnosti Ribnice commerce kao ekskluzivnog distributera, koji zahvaljujući razgrantoj mreži svoje komercijale, može da stigne do svakog kupca na vrijeme i da pruži svom klijentu dodatnu vrijednost samog proizvoda. Pod dodatnom vrijednošću podrazumijevamo sledeće: konsalting klijenata prilikom odabira same opreme, kao i namjenske obuke osoblja, kada je u pitanju upotreba kafemata i pravljenje prave espresso kafe.

Sve ovo u cilju obezbjedjivanja pravog espresso ukusa, izgrađivanja kulture ispijanja espresso kafe, jer to može da obezbijedi jedino proizvod koji ima odličan i konstantan kvalitet. Uz to, SEGAFREDO ZANETTI & RIBNICA COMMERCE vjeruju da je upravo barmen taj koji može da utiče na etiku i reputaciju samih potrošača.

Šta je SEGAFREDO ZANETTI espresso kafa ? To su ekskluzivne mješavine kafe, koje su napravljene isključivo za barove, kafiće, restorane, hotele. To su pažljivo birana zrna kafe, koja imaju za cilj da u potpunosti pojačaju karakteristike kafe, jer se koriste najkvalitetnija zrna Arabike i Robuste, koje daju kafi nepogrešivo “tijelo” i aromu pravog italijanskog espresa.